Breaking news

Salarii și pensii tăiate pentru 6 luni

loading...

În urma discuțiilor purtate de către liderii de sindicat cu Președintele României Traian Băsescu, nu s-a schimbat cu nimic dezciza privind tăierea salariilor bugetarilor și a pensiilor.

salariiÎncepând de la 1 iunie pensiile vor fi tăiate cu 15% iar bugetarii vor pierde 25% di salariu pentru următoarele 6 luni. Sindicaliștii nu au obținut decât o altă întrevedere cu reprezentanții partidelor politice cu guvernul și cu președenția, însă nu au reușit să schimbe decizia privind tăirea salariilor și a pensiilor. Așadar sindicaliști se regătesc de proteste și mitinguri în toată țara, care vor paraliza actvitatea în toate sectoarele administrației publice locale și centrale. Președintele României a motivat această decize dură, pentru a nu se ajunge la situația din Grecia, spunând că salariile și pensiile au fost mărite în mod artificial în anii trecuți fără o perspectivă reală a creșeterii economice. Însă nu a precizat nicio clipă de faptul că ar trebui tăiate la minim cheltuielile abernate cu carburanții pentru demnitari, cheltuielile cu consumabilele și achizițiile publice pentru firmele DP-L, care spoliază efectiv bugetul țării în fiecare lună.

loading...
2 Comentarii
  1. tim spune

    rusine sa va fie dlor din guvern si dle presedinte pt ca taiati salariile si pensiile la oamenii amarati in timp ce dvoastra va lafaiti in lux si cheltuiti bani cu gramada.

  2. daniela spune

    nu va e rusine.ati vrut sa va votam si voi ce faceti?ne taiati din pensii si salarii?lasati la oameni bani pentru care au muncit o fiata intrega ca avem copii de crescut.iar vreti revolutie?ati facut campanii electorale pe bani la romani daia nu mai aveti bani sa ne dati.noi ce vina avem?stiti sa luati dar sa nu dati.mariti pensiile si salariile cum ati poromis ca bani aveti dar ii mancati voi parlamenarilor imperuna cu basecu.la cimitir cu voi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata