Breaking news

S-a întâmplat din nou. Un copil de trei ani a fost mușcat de față de un maidanez la Potlogi

loading...

La cinci zile de la tragedia produsă în Parcul Tei din București, când un copil de patru ani a fost ucis de câini, un băieţel în vârstă de trei ani a fost mușcat de față de un maidanez.

eutanasiere cainiCopilul de trei ani, originar din comuna dâmboviţeană Potlogi a fost muşcat de faţă şi de cap de un câine, incidentul având loc pe o stradă din localitate.

Copilul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, plin de sânge.

Băiatul a fost muşcat de un câine, pe stradă, în comuna Potlogi, satul Romaneşti, unde se afla cu sora sa în vârstă de cinci ani.

Primele noastre date arată că baieţelul de trei ani era pe stradă în Potlogi, satul Romaneşti, împreună cu sora sa, iar la un moment dat a fost muşcat de un câine maidanez de cap şi de faţă. Practic, au rămas colţii animalului în zonele unde a fost muşcat. Imediat, părinţii copilului l-au luat pe acesta şi l-au dus la dispensarul comunal, de unde după ce a primit îngrijiri medicale s-a sunat la Garda de Intervenţie Potlogi. Imediat a venit o ambulanţă SMURD care l-a transportat pe pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea.

Potrivit medicilor, băieţelul este în stare stabilă şi va fi supus mai multor investigaţii. În funcție de rezultatul examinării medicale, se va stabili dacă se impune trimiterea lui la un spital din Bucureşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata