Breaking news

S-a otrăvit cu Furadan

loading...

Substanța care s-a aflat în flaconul găsit lângă Mădălina Manole este un pesticid numit Furadan, transmite Mediafax citând surse judiciare.

madalina-manole-mireasa-520x667Anchetatorii au găsit lângă Mădălina Manole un flacon care conţinea o substanţă roz. Mai mult, artista, după ce a ingerat produsul foarte toxic a vomat, apoi i s-a făcut rău, a căzut lovindu-se foarte tare la cap. Anchetatorii spun că în hol, lângă baie, unde a fost găsită Mădălina Manole, era un puternic miros de substanţă chimică.

Furadanul este un insecticid carbonic de culoare roz pe bază de Carbofuran destinat tratamentului seminţelor de porumb, floarea soarelui, sfecla de zahăr. Carbofuranul este unul dintre cele mai toxice produse pentru om. Un mililitru din acest produs poate fi fatal.

Furadanul nu se poate comercializa întrucât face parte din grupa unu de toxicitate, spun specialiştii. Cu toate acestea, în fiecare gospodărie de la ţară, în perioada culturilor pot fi găsite astfel de produse.

Anchetatorii susţin că informaţiile pe care le au până în prezent conduc la ipoteza că artista şi-ar fi premeditat moartea, după tentativa eşuată de luna trecută. Pesticidul – i-a fost adus de o prietenă în urmă cu câteva zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata