Breaking news

S-a ales cu dosar penal pentru că a furat o sticlă de șampanie din supermarket

loading...

O tânără în vârstă de 20 de ani din Alexandria a fost prinsă de agenții de pază ai supermarketului Carrefour, în timp ce fura o sticlă de șampanie în valoare de 100 de lei.

sampanie tanara alexandriaPatima alcoolului i-a adus unei tinere din Alexandria, un dosar penal pentru că a furat dintr-un supermarket, o sticlă de șampanie.

Tânăra a fost surprinsă de camerele de luat vederi din supermarket, în timp ce a scos sticla de șampanie din ambalaj și a băgat-o în geantă.

În momentul în care a dat să plece din magazin, agenții de pază au oprit-o și i-au cerut politicos să arate ce are în geantă.

Știindu-se vinovată și cu sete mare de șampanie, tânăra a început să facă scandal în supermarket și a dat să fugă. După ce agenții de pază au chemat poliția, tânăra a scos șampania din geantă și a recunoscut că a sustras-o de pe raft, fără a o achita la casa de marcat.

Tânăra și-a motivat gestul prin faptul că avea poftă să bea un pahar de șampanie și că nu avea bani.

Însă, alexăndreanca, cunoscută cu antecedente alcoolice, nu avea gusturi rele. A luat de pe raft o sticlă de șampanie ce valorează 100 de lei.

Deși sticla a fost recuperată de agenții de pază, tânăra s-a ales cu dosar penal, care pentru o perioadă o să-i pună pofta-n cui.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata