Breaking news

Romii spun că nu au bani și cer statului român să plătească spitalizarea lui Cioabă. Ești de acord cu asta?!

loading...

Familia Regelui Cioabă cere statului român să plătească factura uriașă la Spitalul din Antalya unde a fost internat Florin Cioabă. Deși au o avere estimată la două milioane de euro, urmașii lui Cioabă spun că nu au bani.

regele cioabaTupeu fără margini din partea fiului răposatului Rege al romilor. Dorin Cioabă spune că familia lui nu are 350.000 de dolari, ca să plătească factura la Spitalul Universitar din Antalya unde a fost internat tatăl său.

Romii cer acum ajutorul statului român și vor ca Guvernul României să plătească costurile spitalizării. Și asta în condițiile în care averea Regelui Cioabă este estimată la peste două milioane de euro.

Până când nu se achită factura uriașă către spitalul turc, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Cioabă nu poate fi repatriat în România.

Florin Cioabă a decedat azi la ora 9.30, în urma unui stop cardio-respirator, după ce luni a suferit un preinfarct, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia.

Voi sunteți de acord ca statul român să achite factura de 350.000 de dolari pentru spitalizarea regelui Romilor?!

loading...
4 Comentarii
 1. Fantomas spune

  Nu sunt de acord cu asta,ei sunt mai bogati ca statul roman,au tot mobilierul imbracat in aur si multe vile(castepe/palate)tiganesti si masini scumpe(bolizi si limuzine)sa plateasca ei tot,ca e de al lor(din familia lor)daca la noi moare careva,toti romii se dau la fund,ca asa e rasa lor(nu ajuta straini).Mai sunt si nesimtit sa minta si sa ceara ceva ce au si nu vor sa dea

 2. *********** spune

  Nu sunt deacord sa plateasca statul roman finca el facea parte din o minoritate de care stim totii ce fac si de unde avea atata aur si case asa mari probabil ca au lucrat in fabrica ca tot omul si trageau la norma Deci nu sunt deacord daca era un om cu statun mediu atunci da dar asa cum as laudat ia cumparat stea la sotie asa sotia as al duca la steaua eu! sincer CONDOLOEANTA!

 3. Liviu spune

  NU FIR-AR MAMA LOR A DRACULUI DE CIORI INFECTE ! BINE CA A MURIT SA-L IA DRACU DE TIGAN BORAT … SA MOARA SI CEILALTI !!!

 4. logo spune

  dar din banii aruncati la nuntile lor acelea , fastuoase , cate case de copii au ajutat , cati oameni bolnavi au salvat , cator batrani le-au dat macar un pahar de apa ??
  asta e instigare, e sfidare , e btajocura la adresa romanilor !!!!
  mor oamenii de foame si astia arunca cu bani, iar acum vor ajutor de la stat ?? cate impozite platesc astia?? de unde au masini, castele, turnulete si alte venituri nedeclarate???
  pai sa plateasca ma intai impozite si taxe , iar apoi sa vina cu pretentii !!!!
  e imposibil asa ceva , nu pot crede ceeea ce vad … pana unde s-a ajuns ??!!
  ”unde esti tu , Tepes doamne …?”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata