Breaking news

Românii taie porcul… de pe listă

loading...

Se pare că anul acesta românii nu se mai bat pentru carnea de porc, aşa cum o făceau anii trecuţi. Puţini români mai cumpără porci în viu.

porc scumpAnul acesta românii nu se mai bat pe carnea de porc, deşi are preţul de anul trecut: 11, 15 lei. Mai multe măcelării din ţară au afişat preţurile de anul trecut, însă inflaţia şi tăierile masive de salarii îi fac pe români să le se pară mari. Măcelarii şi producătorii sunt dispuşi să negocieze cu clienţii pe sistemul “decât deloc, mai bine pe puţin”.

Iată câteva preţuri (per  kilogram).

  • Pulpă de porc – între 12 şi 13 lei
  • Piept porc (cu os) –  11,80 -12 lei
  • Ceafă de porc – 15 – 17 lei
  • Inimă porc – 9,50 lei
  • Costiţă porc – 14 lei
  • Muşchiuleţ de porc -19 – 20 lei
  • Fleică de porc pentru cârnaţi – 13 – 14 lei

Veşti bune. Porcii vii se vor ieftini în perioada Crăciunului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata