Breaking news

Românii morți în Muntenegru au fost repatriați cu un avion militar

loading...

Sicriele cu cei 18 români morți duminică, în urma accidentului de autocar din Muntenegru, au fost repatriate marți seară cu un avion al Armatei Române.

sicrie romani muntenegruCea de-a treia aeronavă, cu cei 18 români decedaţi, a aterizat, la ora 21.48, pe Baza Aeriană 90, Otopeni.

Sicriele din metal în care se află trupurile celor 18 români care au decedat în Muntenegru au fost scoase din aeronavă şi depuse la Baza Aeriană 90, unde s-a efectuat o slujbă religioasă.

După slujba de comemorare, trupurile celor care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident din Muntenegru, vor fi duse la IML, unde, cu ajutorul rudelor şi, în unele cazuri, chiar al expertizelor genetice.

Premierul Victor Ponta a mers marți seară la baza 90 de la Aeroportul Otopeni, unde alături de ceilalţi miniştri ai cabinetului său, au asistat la sosirea aeronavei care a adus acasă trupurile neînsufleţite ale celor 18 români care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru.

În urmă cu două ore, în țară au ajuns și cei 29 de români care au supraviețuit tragediei din Muntenegru, aceștia fiind repartizați în patru spitale din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata