Breaking news

Românii își pot cumpăra în rate, bradul de Crăciun

loading...

O firmă ce se ocupă cu comercializarea brazilor, oferă românilor ocazia de a-și cumpăra tradiționalul brad de Crăciun, în rate.

brad de craciunÎncepând din 5 decembrie 2013, Silva Group România oferă posibilitatea de a cumpăra brazi de Crăciun în rate. Pomii de iarnă vor putea fi achiziționați direct din expozițiile cu vânzare organizate în unsprezece puncte din București, Brașov și Ploiești.

Românii pot opta pentru plata brazilor de Crăciun în șase rate lunare. Opțiunea de plată în rate este disponibilă în acest an pentru posesorii de carduri de credit emise de Credit Europe Bank. Compania va pune la vânzare în expoziții aproximativ 45.000 brazi naturali tăiați sau cu rădăcină.

În expoziții, cumpărătorii care decid să achiziționeze mai devreme bradul de Crăciun vor beneficia de cele mai mici prețuri din piață. Un brad de apartament verde nordmannian cu înălțimea de 1,30-2,20 m va costa numai 59 lei între 5 și 14 decembrie, 69 lei în perioada 15-19 decembrie și 79 lei în perioada 20-24 decembrie. Oferta este valabilă la toate cele 11 puncte de vânzare.

Exemplarele expuse se vor încadra între 1 şi 6 m înălţime (pomi tăiaţi) şi 0,6 – 2 m (pomi cu rădăcină), iar la Depozitul Central sunt disponibili brazi cu înălțimi până la 12 m.

Toţi pomii expuşi vor fi naturali: tăiaţi sau cu rădăcină (în ghiveci sau cu balot de pământ). Vizitatorii vor putea alege anul acesta între speciile de brad verde – caucazian Abies Nordmanniana și autohton Abies Alba – sau brad argintiu Picea Pungens Glauca (cu ace verzi în apropierea trunchiului și argintii spre exterior).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata