Breaking news

Români, nu mai dați puterea partidelor corupte. Mai bine construim o Nouă Românie

loading...

De 26 de ani votăm aceleaşi partide formate din politicieni corupţi şi apoi ne plângem că nimic nu merge în ţara noastră. Acum românii au alternativa, se numeşte Noua Românie, un proiect fondat în urmă cu un an de zile de patru tineri care nu au mai făcut politică şi care nu au legătură cu “sistemul”. 

coruptie romaniaEste bine oare ca un singur partid să dețină puterea în România? Este bine oare să votăm în continuare aceleaşi partide corupte? Este bine oare să credităm cu votul nostru tot politicienii corupţi? Acestea sunt cele trei întrebări pe care cei patru membri fondatori ai proiectului Noua Românie, le adresează tuturor românilor.

De 26 de ani votăm răul cel mai mic pentru că nu aveam alternative sau nu votăm deloc, şi actualii se menţin sine die la putere. Acum există alternativă la actuala clasă politică: Noua Românie. Acum decizia stă în fiecare dintre noi. Putem acorda încredere tinerilor şi alături de ei să construim o Nouă Românie sau să votăm tot pe actualii politicieni şi să ne minţim singuri sperând că de astă dată vor fura mai puţin.

Mă bucur că românii încep să se trezească la realitate, dau dovadă de spirit civic, ies în stradă, protestează, cer demisii și chiar reușesc să se facă auziți. Azi a picat un guvern, a picat un primar, dar este oare suficient? Mi-aș dori ca tinerii care protestează în stradă în marile orașe ale României, să nu schimbe STÂNGA cu DREAPTA și apoi să plece liniștiți acasă și să-și vadă de treabă. Soluția nu e să dai PUTEREA unui singur partid politic, indiferent cum se numește. Mi-aș dori ca tinerii care ieri strigau ”Vrem spitale nu Catedrale”, să nu uite cine a închis 72 de spitale în 2011. Dacă uităm și iertăm tot pe cei care și-au bătut joc de noi, doar pe principiul ”aleg răul cel mai mic”, merităm tot ceea ce ni se întâmplă“, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele Partidului Noua Românie.

Preşedintele PNR spune că soluţia salvatoare pentru ţară o reprezintă un partid politic nou, creat de la zero, fără traseişti politici.

“Să nu ne îmbătăm cu apă rece și să sperăm că tot ei, adică PNL, PDL, PSD, vor produce schimbarea în România. Schimbarea reală în România înseamnă un nou partid politic de la zero făcut, din români neafiliați politic, fără traseiști politici. Vreau ca tinerii entuziaști care acum își strigă durerea în stradă să facă următorul pas normal, firesc. Să vină să construim împreună ceva durabil, serios, ca alternativă la actuala clasă politică. Noua Românie este proiectul prin care putem să schimbăm lucrurile în România. Îi invit pe tineri să se alăture acestui proiect și să începem să construim o Nouă Românie“, a mai declarat Preşedintele PNR.

Acest nou proiect numit Noua Românie este format din tinerii români care s-au săturat să fie conduși de actualii politicieni. PNR e format din cetățeni simpli, tineri intelectuali care nu au nicio legătură cu actualul sistem politic corupt.

Români, nu vă mai lăsați manipulați și prostiți încă odată tot de aceași politicieni. Nu le mai girați încă odată hoția. Nu doar protestați în stradă, hai să și construim o alternativă la actuala clasă politică. Hai să dezvoltăm împreună proiectul Noua Românie.

Înscrie-te în Partidul Noua Românie, AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata