Breaking news

Revelionul 2015, cel mai geros din ultimii 50 de ani în România

loading...
0 2

Revelionul 2015 a fost cel mai geros din ultimii 50 de ani, din România, potrivit meteorologilor. La cumpăna dintre Ani, la Întorsura Buzăului s-a înregistrat o temperatură de minus 32 de grade Celsius.

ger revelion 2015Record de frig în România, de Revelion. Românii de la Întorsura Buzăului au degerat de frig cu mâna pe paharul de șampanie, la cumpăna dintre Ani.

Cea mai scăzută temperatură din ţară, de minus 32 de grade Celsius, a fost măsurată la staţia meteo din Întorsura Buzăului în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 05.00.

“Noul an a debutat cu temperaturile cele mai scăzute din această iarnă. În ţară, cel mai frig a fost la Întorsura Buzăului, unde a fost consemnată o valoare termică minimă de minus 32 de grade Celsius. Vremea începe să se încălzească şi de la noapte (noaptea de joi spre vineri – n.r.) îşi fac apariţia, mai timid la început, ninsorile”, a precizat meteorologul Ovidiu Câmpean de la Centrul Meteorologic Regional Sibiu.

Temperaturile minime înregistrate în centrul şi estul ţării au scăzut faţă de cele mai mici valori termice măsurate de meteorologi miercuri dimineaţă.

În judeţul Harghita, cea mai scăzută temperatură din această iarnă, de minus 29 de grade Celsius, a fost înregistrată la staţia meteo din Miercurea Ciuc în jurul orei 03.00, iar la Joseni au fost minus 26 de grade Celsius.

Minus 29 de grade Celsius au fost, în noaptea de Anul Nou, şi în municipiul Braşov. În timp ce la Sibiu au fost minus 26 de grade Celsius.

La București, în noaptea de Revelion s-a înregistrat o temperatură de minus 17 grade Celsius.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, frigul se va menține în majoritatea zonelor țării, până pe data de 2 ianuarie 2015.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata