Breaking news

Remanierea Guvernului discutată de PDL cu Băsescu, la Snagov

loading...

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, în această seară, la Snagov, unde participă la o întâlnire cu parlamentarii PDL. Cel mai probabil se discută despre remanierea guvernului Boc. Este a doua întălnire a PDL la Snagov în ultimele două săptămâni.

EMIL BOC - SEDINTA GUVERNÎn presă au apărut zvonuri cum că ar fi iminente o serie de demisii la nivelul miniştrilor Cabinetului Emil Boc. Ministrul Udrea a evitat să spună, în cadru emisiunii “După 20 de ani” de la Pro Tv, dacă subiectul remanierii va fi luat în discuţie la întâlnirea dintre premier şi parlamentarii PDL programată să aibă loc la Snagov. Ea a arătat că au existat discuţii despre remaniere în special la nivelul colegilor de partid din Parlament care au anumite nemulţumiri faţă de unii miniştri din Guvern. “Remanierea ar putea avea consecinţă prelungirea implementării măsurilor pe care le-am anunţat. Orice ministru nou ar avea nevoie de timp să înţeleagă, să se acomodeze cu ministerul. Nu avem nevoie de aşa ceva”, a adăugat ministrul Turismului.

Surse din coaliţia de guvernare au declarat miercuri pentru EVZ că şeful statului a avut marţi, după moţiunea de cenzură, o discuție cu Emil Boc la Cotroceni, despre măsuri pe mai departe, urmată de tatonări şi cu şefii UDMR şi UNPR. Între subiectele principale, restructurarea guvernamentală.Astfel, în formulele luate în calcul până acum, susţin sursele citate, cei care riscă să-şi piardă portofoliile până la sfârşitul lunii ar fi Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Gabriel Sandu şi Kelemen Kunor. Fie domeniile pe care le conduc vor fi comasate cu altele, fie li se analizează înlocuirea.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    La una din intalnirile astea nu face nimeni camicaze ca sa fie remaniat tot inclusiv presedintele betiv ?? Doamneeeeeee pe astia chiar nu-i impusca nimeni ?!? :(((((((

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata