Breaking news

Regele romilor nu poate fi adus din Turcia. Familia trebuie să plătească o factură uriașă la spital

loading...

Florin Cioabă, Regele Romilor mort duminică în Turcia, nu poate fia dus în țară pentru a fi înmormântat întrucât spitalul unde a fost internat cere plata unei facturi uriașe.

regele romilorSicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Ciaobă nu poate fi repatriat în România, până când familia acestuia nu achită la spitalul unde a decedat, factura uriașă de 350.000 de dolari.

Dorin Cioabă, fiul Regelui țiganilor a declarat pentru Pro TV că va cere ajutor statului pentru plata  facturii la Spitalul Universitar din Antalya.

Factura de 350.000 de dolari include spitalizarea și operația făcută de medicii turci, lui Florin Cioabă. Fiul regelui romilor a spus că până nu se achită factura, integral, nu poate ridica trupul tatălui său de la morga spitalului.

Decesul s-a produs  azi, în jurul orei 09.30, în urma unui stop cardio-respirator.

În demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioabă se implică şi personalul din Ambasada României la Ankara şi din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucureşti, la solicitarea de asistenţă venită din partea membrilor familiei.

Florin Cioabă a suferit un preinfarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind  în stare gravă timp de mai multe zile.

loading...
2 Comentarii
  1. Lela spune

    zau ca nu au bani
    sigur e la caterinca stirea

  2. dan spune

    350.000 dolari ?pentru ce cred ca suma nu poate fi reala

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata