Breaking news

Realitatea.net anunță moartea lui Florin Salam

loading...
2 9

Site-ul de știri al televiziunii Realitatea TV a fost ținta unui atac informatic. Prin intermediul unui e-mail trimis de la o adresă a site-ului se preciza că interpretul de manele, Florin Salam a fost împușcat în cap într-un club.

”Dramă în lumea maneleor. Florin Salam a fost împușcat în cap”, așa sună e-mail-ul trimis și pe adresa redacției de știri a exclusivNEWS.ro, sambata 14 ianuarie la ora 13.24.

Din conținutul e-mail-ului aflăm că Florin Salam a fost împușcat în cap în clubul în care în urmă cu cinci zile a fost bătut de niște interlopi.

Florin Salam a fost impuscat in cap! Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews. Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta. Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala. Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. Pentru mai multe detalii, click aici . © Realitatea Media 2012”, așa sună conținutul e-mail-ului ce anunță moartea lui Florin Salam.

În 2011 și site-ul antena3.ro a fost ținta unui atac informatic pe 27 mai 2011, când prin intermediul unui e-mail se anunța moartea lui Traian Băsescu în urma unui accident rutier.

 

loading...
2 Comentarii
  1. Claudiu spune

    asta e lucratura securitatii =))) sa opreasca protestele

  2. carmen spune

    Aiurea….ce stiri de cacat dati

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata