Breaking news

Reacția lui Mircea Badea la decizia lui Ponta: Ieși afară Ponta ordinară!

loading...

Mircea Badea a reacționat dur la decizia lui Victor Ponta de a o numi pe Koveși la DNA, deși ieri premierul spunea că nu mai face el propunerile. 

badea si pontaInspirat din sloganul lansat în 2010 de polițiști la adresa lui Băsescu:  Ieși afară javră ordinară, Mircea Badea a postat pe pagina sa de Facebook două mesaje, ultimul în ură cu o oră care sună așa:  Ieși afară Ponta ordinară!

Prima reacție a lui Mircea Badea cu privire la decizia lui Victor Ponta de a o propune pe Koveși la DNA a venit la ora 10.30, când a scris pe pagina sa de facebook următorul mesaj: Supeeeerb! Ponta s-a sucit ! Din nou !!! N-am văzut ceva mai tare în această viață! Demisia în cinci minute a Băsăului trece la cateoria juniori. Probabil nu vedeți ce scriu aici pentru că n-ați apucat să vă ștergeți de pe ochi scuipatul lui. Nu știu ce va face PNL dar știu ce vor face penele.

Acum să vedem dacă Mircea Badea se va ține de cuvânt și va duce până la capăt amenințarea la adresa lui Ponta, făcută publică în emisiunea din 27 martie 2013.

Cetățeni, eu nu știu, chiar nu știu ce simțiți ce reacție aveți în legătură cu această posibilitate. Dar dacă se duce Ponta și zice ceva de genul, bine mă zii tu pe cine vrei la DNA și pun eu pe cine vreau la parchetul general și gata. Pe Koveși, bine mă pe Koveși. Deci dacă bine pe Koveși, prietene, pe cine a pus Ponta, pe Koveși.  Mă ridic, din emisiune, pac, plec, mă duc în Piața Victoriei, mă dezbrac, îmi pun penele care m-au consacrat, mă duc la poarta guvernului, deschideți, cine e sunt eu cetățeanul,  vine ală de la SPP, se dă la o parte, mă duc în birou la Ponta, îl iau de guler, îl dau cu capul de catapeteasmă pentru docilizare și îl scot afară. Dacă semnează, eu mă duc și îl dau jos pe Ponta.”,a spus Mircea Badea în emisiunea din 27 martie 2013.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    Toata stima pentru Mircea Badea , iar pentru ”tonta” plagiatorul tot raul din lume!

  2. Ina spune

    liviu, esti un bou!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata