Breaking news

Răsfăţul din baie – mobilă de la Arta Mobilei

loading...

Orice piesă de mobilier este necesară; îşi dovedeşte partea practică în funcţie de locul ales ca şi amplasare. Aşa că din motive raţionale şi de obişnuinţă ne gândim dacă o categorie de genul mobilă baie este absolut indispensabilă. Reprezentanţii de la Arta Mobilei ne explică asta în funcţie de preferinţele variate.

mobila baieSe spune despre mobilă în general că se alege că fiind de o notă practică, pentru ca mai apoi să apară şi interesul în mod deosebit pentru tot ce înseamnă stilul pretenţios. Ce poate însemna asta când vine vorba de mobila de baie? Poate că în spaţii extinse, în case cu băi enorme există posibilitatea de a alege acel tip de mobilă care să impresioneze. Doar că din pasiune faci artă astfel că Arta Mobilei este exemplul elocvent al celor care au viziune: un simplu element mobiliar înseamnă o posibilitate de a contura un design al casei, al spaţiului.

Mobila, de la practic la stilat

În primӑ fazӑ, aşa cum şi cei de la Arta Mobilei spun, mobila pentru zona de baie începe cu acele spaţii de completare. Cu alte cuvinte, mobila pentru chiuvetă spre exemplu devine alegerea numărul unu. Dacă tindem să credem că asta ocupă iar spaţiu ei bine Arta Mobilei propune un stil mai relaxat, acela al mobilei care se suspendă şi permite o imagine mai aerisită, cu senzaţia că nu este prea mult.

O altă ideea la fel de practică ţine de corpuri suspendate.  Cu oglindă de ce nu, acest stil este oarecum clasic, un soi de doi în unu care ajută posesorul să îşi folosească fiecare colţişor din baie. Din motive evidente, indiferent de spaţiul de care dispunem, corpurile suspendate sunt ideale având în vedere că nu se încarcă prea mult imaginea băii.

Căutăm răsfăţul – acesta este principiul de bazӑ pentru fiecare şi se urmăreşte aceeaşi idee în materie de mobilă de baie. Mergând pe acest stil tot mai mult cerut cei de la Arta Mobilei mărturisesc că se bazează cel mai mult pe combinaţii. Cu finisaje mate, alteori mai îndrăzneşte, lucioase, fine şi într-o varietate de culori corpurile ce compun un set de mobilă de baie înseamnă linii verticale sau orizontale ca tip de dulap şi tip de închidere. Poate fi vorba de combinaţii cu sticlă, de lemn, sertare glisante, sortimente diverse. Ce este o siguranţă se referă la varietatea de stiluri ce pot fi adoptate.

Ce pare rezonabil este ideea de personalizare a stilului de mobilă. Poate fi vorba de orice fel, contează în principiu să exprime clar un stil al celui care o deţine, să fie armonia în culori şi în linii care defineşte încăperea. Relaxarea din baie, stilul elegant şi orice dorinţӑ devine un plan de urmat pentru comandă. Tocmai de aceea acest serviciu a devenit din ce în ce mai popular; pentru că am început să punem şi mai mare preţ pe ce înseamnă mândria de a deţine mobilă cu gust, mobilă de calitate. Am învăţat că asta ne reprezintă aşa că şi pentru mobila de baie există tot mai mari pretenţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata