Breaking news

Ramona Mănescu, propusă de PNL pentru Ministerul Transporturilor

loading...

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, soţia primarului Sectorului 6 din București, este propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor în locul lui Fenechiu și Silaghi.

ramona manescuNumele Ramonei Mănescu a apărut pe lista scurtă a PNL după ce Ovidiu Silaghi s-a retras, iar Nini Săpunaru nu a fost agreat de premierul Victor Ponta. Potrivit Digi 24, Ponta a spus că Ramona Mănescu ar fi un ministru bun.

Şi liderul PNL Crin Antonescu a declarat înainte de şedinţa conducerii liberalilor, reuniţi la Palatul Parlamentului, că “sunt şanse” ca Ramona Mănescu să se afle pe lista de propuneri a PNL pentru Ministerul Transporturilor.

Am făcut o propunere cuprinzând două nume, Nini Săpunaru, o propunere pe care am menţinut-o deoarece atâta vreme cât nu noi, ci public nu se cunoaşte ceva care îi poate fi imputat, nu vom ceda ameninţărilor, unui şantaj mediatic. Poate fi sau nu acceptat de premier sau de preşedinte, dar e susţinut fără rezerve de PNL. Am adăugat încă o variantă, în persoana doamnei europarlamentar Ramona Mănescu“, a declarat Crin Antonescu la finalul şedinţei conducerii PNL.

Ponta a declarat, pentru Mediafax,  că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens.

După ce numele lui Nini Săpunaru a apărut ca variantă pentru Ministerul Transporturilor, premierul i-a transmis lui Crin Antonescu că aşteaptă din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu.

Ponta a amintit că în acordul USL este prevăzut dreptul prim-ministrului de a refuza sau a avea un ultim cuvânt în cazul miniştrilor, dar că până în prezent nu a fost niciodată cazul să invoce acest drept.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata