Breaking news

Proteste la Ministerul de Finanţe

loading...

Sindicaliştii Cartel Alfa au protestat astăzi în faţa Ministerului de Finanţe, cerând prelungirea şomajului tehnic şi în 2010.

sindicalistiAproximativ 200 de angajaţi care lucrează în servicii publice, transporturi şi industrie, vor ca facilităţile pentru şomajul tehnic să rămână valabile şi anul acesta. Ei consideră că aceste facilităţi reprezintă o măsură de protecţie pentru persoanele care urmează să fie disponibilizate.

”La întâlnirea de la începutul lunii ianuarie, Guvernul a menţionat că nu consideră necesară menţinerea facilităţilor pentru şomajul tehnic şi în acest an. Noi spunem că sunt necesare. Anul trecut 350.000 de persoane au beneficiat de ordonanţa privind şomajul tehnic”, a declarat Petru Dandea, vicepreşedinte Cartel Alfa.

După ce au protestat timp de o oră, liderii sindicali au început discuţiile cu ministrul de finanţe, Sebastian Vlădescu. În cazul în care liderii nu vor ajunge la un acord cu ministrul, ei ameninţă cu prelungirea acţiunilor de protest, pe o perioadă nedeterminată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata