Breaking news

Protest uriaș în București. Peste 15.000 de persoane cer demisia lui Piedone, a lui Ponta și Gabriel Oprea

loading...

Peste 15.000 de persoane au ieșit marți seară în stradă, în București, ca să ceară demisia lui Cristian Popescu Piedone, din funcția de primar al Sectorului 4. Dar și a lui Victor Ponta din funcția de prim ministru, cât și a lui Gabriel Oprea, din Guvern.

protest demisie piedoneProtestatarii îi cer demisia lui Piedone, Ponta și Oprea din cauza tragediei produse pe 30 octombrie în Club Colectiv, unde în urma unui incendiu, 33 de persoane și-au pierdut viața.

Scaunul de primar la Sectorul 4 se clatină de tot pentru Piedone. Mulțimea îi vrea capul lui Piedone pentru că a permis ca în Sectorul pe care-l administrează, să se întâmple o astfel de tragedie.

Protestatarii s-au adunat marți seară, în jurul orei 18.00, la Universitate, în urma unui apel făcut pe facebook.

Înarmați cu pancarte și lumânări aprinse, protestatarii scandează: “Corupţia ucide”, “Corupţia, indiferenţa şi lăcomia ucid toată România”, “Politicieni, toţi sunteţi vinovaţi de masacrarea României”.

Odată ajunși în fața Palatului Victoria, protestatarii au încercat să forțeze cordoanele de jandarmi pentru a pătrunde în sediul Guvernului.

În timp ce protestatarii îi cer demisia în stradă, Cristian Popescu Piedone, anunţă că în rondul din zona localului va fi ridicat un monument în memoria victimelor – ”monumentul celor fără de vină”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata