Breaking news

Protest cu scandal la Cotroceni

loading...

Sindicaliștii adunați vineri dimineață în fața Administrației Prezinențiale, pentru a protesta împortriva tărierii slariilor și pensiilor, au forţat barajele trupelor de ordine, pentru a intra în Palatul Cotroceni.

manifestatieCei circa 1.000 de sindicalişti de la Cartel AFLA, BNS, sindicatele independete preuniversitare din sectorul patru şi alţi manifestanţi au încercat, vineri, să dărâme gardurile de protecţie ale Jandarmeriei. Sindicaliştii consideră că scăderea pensiilor şi a salariilor este o hoţie.

Manifestanții  strigă lozinci prin care cer demisia preşedintelui şi a Guvernului şi stoparea a ceea ce au numit “Boc-craţia”, făcând referire la primul-ministru Emil Boc.

Forţele de ordine au fost suplimentate pentru a încerca să facă faţă mulţimii care încearcă să rupă gardurile de protecţie.

În timpul altercaţiei, un jandarm s-a ales cu o fractură la un deget. El a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Cei care au participat la mitingul de astăzi i-au avertizat pe guvernanţi că vor deveni mai violenţi de acum în colo dacă cele două legi ale austerităţii vor intra în vigoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata