Breaking news

Protest cu repetiție la Cotroceni. Un bărbat s-a suit pe un stâlp și cere să vină Băsescu

loading...

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, orfan, s-a urcat joi dimineață pe un stâlp de electricitate din fața Palatului Cotroceni. Este pentru a patra oară când bărbatul recurge la acest gest.

Bărbatul s-a urcat joi dimineață pe stâlp să protesteze pentru că este nemulțumit de justiția din România. Tânărul s-a urcat pe stâlp încă de la ora 7 dimineața.

El le-a spus jurnaliștilor că a decis să protesteze întrucât a cumpărat un laptop, însă acesta era defect. A mers să depună o plângere la poliție, însă a fost îndrumat la OPC. Supărat că este plimbat dintr-o parte în alta, bărbatul a decis să protesteze urcându-se pe stâlp.

Tânărul care azi împlinește 29 de ani a cerut să vorbească cu purtătorul de cuvânt al președintelui sau chiar cu Băsescu.

Polițiștii și un echipaj ISU au ajuns la fața locului cu o scară specială cu ajutorul căreia, negociatorul șef al Poliției Capitalei să încerce să-l convingă pe bărbat să se dea jos.

În 2011, pe 10 august, bărbatul a urcat pe stâlp și a protestat timp de șapte ore, având la el și un pistol cu care amenința că se împușcă dacă nu vine Băsescu și Oprescu. În 2011, bărbatul avea revendicări locative, susținând că nu are unde să stea.

După șapte ore de proteste și numeroase runde de negocieri, bărbatul care s-a urcat pe un stâlp de electricitate în fața Palatului Cotroceni pentru a protesta, s-a dat jos după ce a început să plouă dar și pentru că negociatorii i-au dat un ceai în care i-au pus laxative.

La fel ca și anul trecut, bărbatul va fi dat jos de pe stâlp după câteva ore, după  care va fi condus la audieri la secția 22 de Poliție din Capitală unde va fi amendat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata