Breaking news

Polițiștii și procurorii au renunțat să mai ducă elevii la audieri cu autocarul

loading...

Alexandru Nicolae, Purtătorul de Cuvânt al Poliției Capitalei a declarat că procurorul de caz a renunțat la măsura aducerii elevilor la audieri și că ei vor fi citați la domiciliu.

elevi saltati de politieBătaie de joc și bulibășeală incredibilă în dosarul de fraudă de la Liceul Dimitrie Bolintineanu. După ce părinții s-au încăierat cu polițiștii în fața liceului pentru că nu vroiau să își lase să le ia copii fără explicații.

La ora 12.00, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Nicolae spunea că elevii sunt ridicați din sala de examen și urcați în autocar pentru a fi duși la audieri, în baza unor mandate de aducere eliberate de Tribunalul București.

După ce Ponta a spus că așa ceva este absurd și că nu suntem pe vremea lui Morar și a comuniștilor să ridice copii de pe stradă și să îi ducă la autocar, lucrurile s-au schimbat.

Laura Andrei, președinte al Tribunalului București a spus că poliția dezinformează și că instanța nu a emis niciun mandat de aducere.

Urmare a acestor declarații, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a revenit cu precizări, spunând că mandatele de aducere au fost emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și că procurorul de caz a decis să renunțe la aducerea elevilor. Urmând ca aceștia să fie citați la domiciliu pentru a fi chemați la audieri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata