Breaking news

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea deputatului Florin Popescu

loading...

Deputatul Florin Popescu, omul Elenei Udrea, acuzat că în 2012 a cerut patronului a dat mită 70 de tone de pui în campania electorală din 2012, s-a ales cu sechestru pe avere.

florin popescu - deputatProcurorii DNA au pus marți, sechestru asigurator pe averea deputatului Florin Popescu.  Deputatul Florin Popescu a declarat marţi, la ieşirea de la DNA, că procurorii anticorupţie l-au chemat pentru a-i aduce la cunoştinţă instituirea sechestrului asigurător pe casa lui şi pe cea a părinţilor săi.

Politicianul este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012.
La ieşirea din sediul DNA, Florin Popescu a mai spus că urmează să dea o declaraţie în acest caz, arătând că este la dispoziţia anchetatorilor şi că se va prezenta ori de câte ori va fi chemat.

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat luni, aviz negativ, cererii procurorilor anticorupție, de arestare a deputatului PMP, Florin Popescu. Avizul este însă consultativ, iar decizia finală aparţine plenului Senatului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata