Breaking news

Procesele lui Vântu rămân la Tribunalul Bucureşti

loading...

Procesele intentate de omul de afaceri, Sorin Ovidiu Vântu, preşedintelui Traian Băsescu, vor continua să fie judecate de Tribunalul Bucureşti, a decis astăzi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează realitatea.net.

vintuOmul de afaceri a cerut strămutarea dosarului de pe rolul Tribunalului Bucureşti, unde a fost înregistrat, dar solicitarea i-a fost respinsă definitiv.

Sorin Ovidiu Vîntu a deschis anul trecut, la Tribunalul Bucureşti, două acţiuni împotriva lui Traian Băsescu pentru că preşedintele a făcut, la o emisiune televizată de postul B1TV, “afirmaţii denigratoare” la adresa omului de afaceri. Vântu cere preşedintelui şi două milioane de euro, în cele două procese, ca daune morale pentru prejudiciul creat prin respectivele afirmaţii.

Potrivit acţiunii depuse de avocaţii lui S.O.Vîntu la Tribunalul Bucureşti, preşedintele Traian Băsescu ar fi încercat, prin afirmaţiile sale, să acrediteze ideea că politica editorială a trustului Realitatea-Caţavencu este influenţată de patronat, ceea ce îi prejudiciază lui Vântu dreptul la imagine şi la onoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata