Breaking news

Primii învinuiți în dosarul lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi

loading...

Administraţia Domeniului Public al Sectorului 2 și S.C. Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, au fost puși sub urmărire penală în calitate de învinuiți în dosarul morții lui Ionuț Anghel.

ionut anghelLa 25 de zile de când Ionuț Anghel a fost ucis de o haită de maidanezi, procurorii au început urmărirea penală pe numele a doi învinuiți.

Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus citarea reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai S.C. Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, precum şi a numitului Ciorăscu Constantin pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea aducerii la cunoştinţă a învinuirii şi audierii în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul minorului A.I., în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului General.

Însă, până la această oră, Aurica Anghel, bunica lui Ionuț, care-l avea în grijă nu a fost pusă sub învinuire, deși este principala vinovată de moartea copilului.

Pe 2 septembrie 2013, Ionuț și Andrei, împreună cu bunica lor, au mers în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei, la plimbare. Bunica i-a scăpat din ochi, și la două ore de la sosirea în parc, Andrei este adus în parc de un bărbat, iar copilul îi spune bunicii că fratele lui, Ionuț, a fost omorât de câini.

Procurorii au cerut imaginile din parc surprinse de camerele video abia după ce acestea au apărut în presă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata