Breaking news

Primarul Pandele din Voluntari și-a trecut numele pe clopotele bisericii

loading...

Când vine vorba de laudă și de ipocrizie politicienii nu au limite. Primarul orașului Volunatari, Florentin Pandele și-a inscripționat numele pe clopotele care vor fi montate la catedrala ce se construiește în oraș.

clopote-catedrala-voluntariPentru că orașul Voluntari a rezolvat problema cu asfaltarea și utilitățile publice, Primarul s-a gândit că orașului îi lipsea o catedrală, și nu una oarecare ci una pe măsura grandomaniei primarului, care i-a costat până acum pe locuitori numai puțin de 5.5 milioane euro.

De cum te apropii de catedrala în construcție te întâmpină un panou pe care stă inscripționat mesajul: ”Această catedrală este ridicată de către Dumnezeu cu sprijinul Consiliului Local Voluntari şi al primarului Florentin-Costel Pandele“… asta ca să știe locuitorii ce face domn primar cu banii lor. Și cum prostia la români este fără margini, primarul și-a trecut numele și pe cele 5 clopote care vor fi montate în catedrală.

Pe lângă  tradiţionala inscripţie “Vivos voco. Mortuos plango. Fulgura frango”, clopotele au inscripționat la bază, cu majuscule şi clare  mesajul: “Consiliul Local Voluntari. Primar Florentin-Costel Pandele“.Toate cinci au costat 95.000 de euro, sunt aduse din Innsbruck, de la o firmă cu 400 de ani de tradiţie în domeniu

Catedrala din Voluntari ar urma să fie gata la roşu până la sfârşitul anului, dar varianta finală nu va putea fi văzută decât în cinci sau şase ani.

loading...
1 Comentariu
  1. Victor spune

    sunt sigur ca asta e realizarea vietii lui, lasand la o parte faptul ca s-a imbogatit din politica

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata