Breaking news

Primarul din Năvodari a tăiat cablul tv pentru ca locuitorii să nu vadă o anchetă Antena 3 care-l incrimina

loading...

Situație incredibilă la Năvodari, demnă de Coreea de Nord. Primarul orașului, Nicolae Matei a dat ordin să se taie cablul TV în Năvodari pentru ca oamenii să nu vadă ancheta emisiunii ”În premieră” de la Antena 3, despre tabăra din Năvodari care a ajuns o ruină şi o ţintă pentru rechinii imobiliari.

primar navodari -antena 3Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, care vinde tabăra samsarilor imobiliari, aplică metodele comuniste din Coreea de Nord, recurgând la un gest șocant pentru anul 2015.

Duminică seară, în jurul orei 20,45, cu 15 minute înainte de a începe la Antena 3 difuzarea emisiunii ”În premieră”, semnalul tv emis de patru din cele cinci firme de cablu din Năvodari, a fost întrerupt brusc. Și asta după ce oamenii primarului au tăiat fibra optică.

RCS, UPC, Canal S și InterSat, sunt cele patru companii de cablu care au fost afectate de tăiere fibrei optice. 

A cincea companie de cablu din Năvodari, NextGen nu a fost afectată de avarie întrucât cablurile companie erau îngropate în pământ.

Primarul a recurs la această măsură abuzivă și ilegală după ce tentativa de a opri materialul de la difuzare, a eșuat.

Nicolae Matei, a încercat să o determine pe Carmen Avram să nu difuzeze reportajul despre taberele din Năvodari.

Alex Nedea, jurnalistul Antena 3 care a realizat ancheta “În premieră” despre tabăra Năvodari, a explicat luni seară, la “Sinteza zilei”, incidentul de duminică seară, când un oraş întreg a rămas fără cablu TV.

“Noi avem emisiunea la 9 seara. La 7, am primit un telefon din Năvodari şi mi s-a spus că, din surse sigure, primarul urmează să taie cablul în tot oraşul. Părea o glumă. Nu credeam că există o mică Coreea de Nord în România. Adică să fie cineva în stare să taie cablul într-un oraş întreg. Nu am crezut, dar la ora 9 fără 10 oamenii m-au sunat din nou disperaţi că nu pot să vadă emisia în Năvodari. Şi am început să sun şi eu mai mai multe persoane diferite care nu aveau legătură unul cu celălalt, care erau la companii de cablu diferite, şi toţi spuneau “da, domnule, nu mai văd nimic la televizor, sunt purici sau un ceas. Atunci bănuiala mea a început să prindă contur, că cineva chiar a tăiat cablul în Năvodari“, a explicat Alex Nedea, jurnalistul Antena 3 care a realizat ancheta despre tabăra Năvodari.

Cum a ajuns tabăra Năvodari o ruină.143 de ha de teren, aflate pe cea mai bună plajă, evaluate la cel puţin 150 de milioane de euro, au devenit după anul 2005 ţinta rechinilor imobiliari.

 

Vedeţi aici reportajul În Premieră despre Tabăra Năvodari

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata