Breaking news

Primarul Craiovei arestat

loading...

Antonie Solomon, Primarul Craiovei a fost reținut în această seară pentru 24 de ore, după ce a fost audiat în cursul zilei de astăzi de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

MANSOUR BAHRAMI - ILIE NASTASE - CRAIOVADupă aproximativ patru ore de audieri, Solomon a fost scos sub escortă, cu cătuşe la mâini, din sediul DNA Piteşti, fiind urcat într-o maşină a Poliţiei Judeţene Argeş. Solomon, liderul PDL Craiova, este acuzat de procurorii anticorupţie de luare de mită, fals intelectual şi uz de fals.

Primarul Craiovei s-a prezentat, marţi după-amiază, în jurul orei 16.00, la sediul teritorial Piteşti al DNA, pentru audieri, după ce, dimineaţă, procurorii au ridicat de la locuința și biroul acestuia înscrisuri şi acte care au legătură cu cazul hipermarketului PIC al omului de afaceri Cornel Penescu.

Potrivit unui comunicat al biroului de presă al Primăriei Craiova, procurorii DNA Piteşti i-au solicitat lui Antonie Solomon documente şi înscrisuri care se referă la autorizarea construcţiei hipermarketului PIC, dar şi acte privind contractul de concesiune a Stadionului “Ion Oblemenco” către Clubul Universitatea Craiova.

“De asemenea, au fost solicitate protocolul de colaborare între Primăria municipiului Craiova şi Clubul de fotbal Universitatea Craiova şi acordul prin care Primăria şi Consiliul Local Craiova au pus la dispoziţia clubului de fotbal, în mod gratuit, Stadionul «Ion Oblemenco»”, se arată în comunicatul Primăriei Craiova.

Primarul Antonie Solomon a declarat că se aştepta să fie chemat la sediul DNA Piteşti, întrucât, în ultimele săptămâni, au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai instituţiei pe care o conduce cu privire la autorizaţiile de construire a hipermarketului PIC, deţinut de omul de afaceri Cornel Penescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata