Breaking news

Președenția confirmă convocarea lui Ponta, Stroe și Corlățean la Palatul Cotroceni

loading...

Administrația Prezidențială confirmă faptul că în această dimineață, Băsescu a avut întrevederi la Cotroceni cu Victor Ponta, Radu Stroe și Titus Corlățean.

cotroceniPin intermediul unui comunicat de presă, Administrația Prezidențială precizează că: Președintele României, domnul Traian Băsescu, a avut marți, 5 martie a.c., ora 11.00, la Palatul Cotroceni, o serie de consultări, în conformitate cu Articolul 86 din Constituția României, cu prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, cu ministrul Afacerilor Externe, domnul Titus Corlățean, și cu ministrul Afacerilor Interne, domnul Radu Stroe.În cadrul consultărilor s-au discutat teme de politică externă, precum și mandatele României pentru ședința Comitetului Reprezentanților Permanenți (COREPER) din data de 6 martie a.c. și pentru Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) din 7 – 8 martie a.c.

Însă, nu se specifică nimic concret despre ceea ce s-a discutat și care a fost rezultatul discuțiilor dintre președinte și șeful Guvernului României, privind poziția țării noastre la Schengen.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata