Breaking news

Presa băsistă a declanșat atacul virulent pe internet la adresa Guvernului USL

loading...

Războiul din Parlament dintre PDL și USL este continuat pe internet de către presa online aservită portocaliilor și lui Traian Băsescu.

PDL și-a activat la turație maximă propaganda prin intermediul presei online, cu scopul de a desființa USL prin titluri bombă gen”Lovitură de stat”, scrisă cu litere de-o șchioapă.

Atât Adevărul, cât și Gândul.info, HotNews, Evenimenul Zilei, Mediafax, anunță apocalipsa ca urmare a faptului că USL vrea să schimbe Avocatul Poporului, pe șeful senatului și pe Roberta Anastase. În ajutorul PDL sare și ambasadorul SUA, Mark Gitenstein care sune că se arată îngrijorat că USL vrea puterea.

Adevărul titrează pe prima pagină: ”Lovitură de stat marca USL. Puterea vrea revocarea Avocatului Poporului, a Robertei Anastase şi a lui Vasile Blaga. Opoziţia a cerut o pauză de două ore”.

Evenimentul Zilei bagă un titlu de Breaking News anunțând că: ”ATAC ÎMPOTRIVA DEMOCRAȚIEI. Curtea Constituţională: Se încalcă în mod flagrant Constituţia şi democraţia!

Mediafax o citează pe Macovei care spune că: Macovei: ”Oameni, treziţi-vă! Suntem în plină lovitură de stat!”

HotNews spune cum va fi suspendat Băsescu în 7 pași de către USL: ”EXCLUSIV. Planul de actiune al USL pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. Cei sapte pasi esentiali. Cum ar putea ajunge Crin Antonescu presedinte macar pentru o luna ”

Gândul.info atacă USL prin intemediul ambasadorului SUA care spune: Avertismentul ambasadorului SUA pentru politicienii de la Bucureşti: „Va fi o ZI NEAGRĂ în istoria României. Sunt PROFUND îngrijorat”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata