Breaking news

Preoții s-au înghesuit să fotografieze cu telefonul mobil Moaștele Sfintei Parascheva

loading...

Un sobor de preoți s-a înghesuit duminică la Iași nu să atingă moaștele Sfintei Parascheva ci să imortalizeze racla, cu ajutorul telefonului mobil. Când au văzut ce făceau preoții, enoriașii și-au făcut crucea mare și au scuipat în sân dezaprobând gestul fețelor bisericești.

foto preoti sfanta paraschevaPtiu, piei drace”, au strigat enoriașii când au văzut ce fac popii la racla cu Moaștele Sfintei Parascheva. Odată ajunși lângă racla cu Sfintele Moaște, un grup de trei preoți s-au pus pe făcut fotografii cu telefonul mobil, în loc să se roage și să manifeste evlavie și pioșenie.

Enoriașii au fost scandalizați de gestul preoților, bociferând în fel și chip și pentru faptul că ei stăteau și câte 15 ore să apuce să atingă racla cu sfintele moaște făcătoare de minuni și vindecătoare de boli grave.

Însă, unii dintre enoriașii care au stat o noapte întreagă la rând pentru a se ruga la moaştele Sfintei Parascheva preţ de câteva secunde, au copiat comportamentul preoților și nu au plecat de lângă baldachin înainte de a face o fotografie cu telefonul mobil.

Pelerinii spun că fotografiile îi ajută şi se roagă la ele în momentele grele. Însă unii preoți spun că fotografiile rămân o simplă amintire, deoarece nu sunt sfinţite.

Sfințite sau nu, fotografiile curg gârlă la racla Sfintei Parascheva care-și face cruce când vede puzderia de lume care vine să o tragă în poză.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata