Breaking news

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu roşii la Băile Tuşnad

loading...

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost atacat cu roşii sâmbătă, în timp ce susţinea un discurs la la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos” de la Băile Tuşnad.

orban viktorDoi tineri, o fată și un băiat, în vârstă de 16 ani, prezenți în public la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, au aruncat cu roșii în premierul Ungariei, Viktor Orban.

Premierul maghiar nu a fost atins de roșiile aruncate de cei doi tineri, poate din cauza faptului că aceștia erau beți și au ratat ținta.

Cei doi adolesecenţi au fost reţinuţi de către jandarmi și au scăpat ieftin, doar cu o amendă.

Imediat după incident, cei doi tineri au spus jandarmilor că nu ştiu de ce au acţionat astfel.

Viktor Orban a participat, sâmbătă, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, unde, alături de preşedintele CNMT, Tokes Laszlo, într-o dezbatere modertă de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe de la Budapesta, Nemeth Zsolt.

loading...
1 Comentariu
  1. Camelian Propinatiu spune

    Nu cu rosii, ci cu mari investitii in infrastructura intelectuala si in educatie trebuie reactionat. Suntem deja contaminati de postromânismul ca n-avem trecut, deci nici viitor. Istoricii RO trebuie totusi incurajati sa opuna ceva la Corvinus Library – Hungarian History, care are deja o superioritate paralizanta in materiale gata traduse in English USA, tot cam ca la 1918-1940:
    http://www.hungarianhistory.com/lib/rum.htm
    Altminteri, Romania si Ungaria trebuie sa-si insuseasca modelul de reconciliere franco-german, inclusiv un tv Arte infiintand.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata