Breaking news

Poşta Română va aduce bancomate în oficiile poştale

loading...

Compania Naţională Poşta Română va valorifica reţeaua de oficii poştale situate în mediul urban, prin oferirea spre închiriere a unor spaţii destinate instalării de automate bancare (ATM) oferind, astfel, clienţilor posibilitatea de a efectua diverse operaţiuni bancare.

posta romana - gpsPoşta Română vine în sprijinul clienţilor prin diversificarea activităţii şi a serviciilor oferite. Astfel, cei care vor trece pragul ofiicilor poştale, selectate la nivel naţional, vor putea să retragă bani de la ATM, să efectueze plăti sau să se informeze despre situaţia contului bancar.

Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienţilor care apelează la serviciile Poştei Române. Scurtăm timpii de aşteptare şi vrem să scutim clienţii de orice fel de drumuri suplimentare şi timp pierdut.

În acest context, compania a trimis invitaţii către societăţile bancare care activează pe toată piaţa din România, iar condiţiile de colaborare urmează să fie stabilite în baza unor negocieri ulterioare.

Directorul General al Companiei Naţionale Poşta Română, Elena Petraşcu a declarat că dubla susţinere din partea Ministerului Comunicaţiilor şi a Fondului Proprietatea, pentru procesul de capitalizare al Poştei, exprimă un semnal clar de încredere în viitorul companiei.

Îmi doresc ca atât piaţa, cât şi angajaţii Poştei Române să recepţioneze pozitiv acest mesaj din partea acţionarilor noştri. Susţinerea capitalizării transmite un mesaj ferm de încredere în Compania Naţională Poşta Română. Capitalizarea cu 170 de milioane de lei este o gură de oxigen pentru o companie care se luptă cu probleme istorice lăsate în urmă de echipe de management care nu şi-au făcut datoria. În perioada imediat următoare, aceşti bani ne ajută să stingem o parte dintre datorii, dar în acelaşi timp să iniţiem proiecte noi, centrate fix pe nevoile clienţilor noştri.Şi eu, la rândul meu, vreau să transmit un mesaj clar de încredere în capacităţile Poştei Române de a redeveni o companie care impune respect în piaţă, o companie performantă orientată către rezultate”, este de părere Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata