Breaking news

Ponta, Udrea, Macovei și Tăriceanu au apelat la Poșta Română pentru a-și face campanie electorală

loading...

Elena Udrea, Victor Ponta, Monica Macovei și Călin Popescu Tăriceanu au apelat la Poșta Română pentru a-și face campanie electorală în cursa prezidențială, pentru ca mesajele lor electorale să ajungă cât mai rapid la alegători.

ponta - udrea- macovei-tariceanu - posta romanaDupă ce exclusivNEWS.ro a anunțat joi, că poștașii au distribuit pensionarilor, flyere cu Victor Ponta care anunța că doar el le mărește pensia iar Iohannis le-o, taie, Poșta Română spune că și alți trei candidați au apelat la serviciile companiei de stat.

Poșta Română anunță faptul că patru din cei 14 candidați la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, au apelat la serviciile poștale, pentru a-și face campanie electorală. Este vorba de Victor Ponta, Elena Udrea, Monica Macovei și Călin Popescu Tăriceanu.

Distribuirea de flyere electorale de către Poşta Română se face prin serviciul POSTMESAGER PLUS, care constă în distribuirea de trimiteri către anumite segmente de clienţi, trimiteri cu greutatea maximă de 50g, inclusiv, de tipul: ziare, cataloage, pliante, broşuri sau alte materiale publicitare, precum şi de publicitate electorală sau marketing politic.

Distribuirea de către Poşta Română a trimiterilor POSTMESAGER PLUS, constând în materiale publicitare cu caracter electoral sau de marketing politic, se realizează doar pe perioada derulării campaniei electorale. Derularea serviciilor de publicitate neadresată/semiadresată se realizează prin intermediul factorilor poştali, fie prin depunere la cutia poştală, fie prin înmânarea acestora segmentului ales de client, în funcţie de cererea acestuia. Toţi solicitanţii, persoane fizice sau juridice, pot accesa pe bază contractuală serviciile de publicitate neadresată/semiadresată (Postmesager, Postmesager Plus, Postghişeu şi Postcatalog) la tarifele afişate în oficiile poştale sau pe site-ul Poştei Române şi pot beneficia de reduceri tarifare pentru îndeplinirea condiţiilor de volum specificate în contract. În ceea ce priveşte conţinutul de text şi imaginea trimiterii, întreaga răspundere revine beneficiarului. Pentru campania electorală privind alegerile prezidenţiale 2014, Poşta Română a primit solicitări similare – cărora le-a dat deja sau le va da curs în zilele următoare – din partea următorilor candidaţi: Monica Macovei – solicitare la nivelul administraţiei centrale, dar şi la nivel local, Elena Udrea (PMP), Călin Popescu Tăriceanu – solicitare la nivel local”, se arată în comunicatul de presă al Poștei Române, remis exclusivNEWS.ro.

Poşta Română precizează faptul că până în prezent a încheiat astfel de contracte în toate campaniile electorale anterioare, cu majoritatea formaţiunilor politice implicate.

În campaniile electorale din 2012 şi 2013, Poşta Română a încheiat contracte  POSTEMESAGER PLUS cu următoarele partide/alianţe, fie la nivel central, fie local: USL, PP-DD, PSD Organizatia Arad, USL Brăila, PP-DD-Buzău, PNL Roman, PDL Alba, USL Alba, USL-PNL Sibiu pentru Mircea Cazan, PP-DD Braila colegiu senat nr.1, USL Bucureşti, Deputat Petru Calian, PDL Tulcea, USL Bistriţa Năsăud, USL Braşov, USL Arad, PP-DD, PDL Dâmboviţa, PDL Iaşi, USL Giurgiu, USL Buzău, PDL Suceava, USL Dâmboviţa, USL Dâmboviţa pentru Sorin Roşca Stănescu, PRM Mureş, PDL Tulcea, USL Bucureşti pentru Ana Birchall, USL Bucureşti pentru Victor Cristea, Deputat Aurel Vlădoiu, PP-DD Bacău, Uniunea Democratică a Maghiarilor din România, PDL Tulcea, PDL Timiş, PP-DD Sibiu, PDL Braşov.

loading...
1 Comentariu
  1. Marius spune

    Daca Posta Romana a incheiat un contract cu acestia iar ea are un castig financiar pe seama asta mi se pare normal… Oricum nu as vota cu persoane ca Iohannis – cel mai mare ghinionist al tarii, mai bine tace.. + traficul de minori + conflictul pe care il are cu ANI; Udrea – este un produs ilegalist al marelui grobian de la Cotroceni; Macovei este o securista tortionara betiva si mincinoasa… singurul de luat in seama este Tariceanu – un candidat care in afara de o viata privata usor bogata, dar irelevanta, a avut un trecut foarte curat si frumos. Inclusiv ca premier a placut mult romanilor. Cati alti politicieni se pot lauda cu acest lucru?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata