Breaking news

Ponta: Nu trăim în vremea lui Morar sau a comuniștilor să ridicăm copii de pe stradă

loading...

Premierul Victor Ponta a avut o reacție dură la acțiunea polițiștilor care au venit cu două autocare la Liceul Dimitrie Bolintineanu ca să ridice 100 de elevi și să îi ducă la audieri.

ponta si cazanciucPonta a spus că nu există mandate de aducere și că procurorul să facă bine să citeze elevii la domiciliu.

Victor Ponta a spus că: ce-i asta, suntem pe vremea lui Morar și a comuniștilor să ridicăm copii după stradă și să-i băgăm în autocar. O să cer explicații Ministrului Justiției ca să solicite lămuriri procurorului general pe cale ierarhică. 

O sută de elevi au fost ridicați vineri la prânz de către polițiști și duși la audieri la sediul Poliției Capitalei și la DAN, pentru audieri în dosarul de fraudă al examenului de BAC de la Liceul Dimitrie Bolintineanu.

Alexandru Nicolae, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei a spus că elevii sunt conduși la audieri cu mandate de aducere eliberate de Tribunalul București și că elevii nu sunt învinuiți sau cercetați penal ci doar vor fi audiați pentru a se lămuri situația în dosarul de fraudă a bacalaureatului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata