Breaking news

Premierul Victor Ponta nu participă la ședința CSAT

loading...

Premierul Victor Ponta nu va participa la ședința CSAT, de azi de la ora 15.00, convocată de urgență de către Președintele României, Traian Băsescu.

ponta - basescu - bugetPonta îi dă cu flit lui Băsescu și refuză să meargă la ședința CSAT, convocată pe nepusă masă doar pentru a-i încurca programul premierului. Supărat că nu a fost inclus în programul vizitei premierului Chinei la București, Băsescu a încercat să se bage singur în seamă, convocând CSAT.

”O şedinţa a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), condusă de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va avea loc marţi, 26 noiembrie a.c., începând cu ora 15.00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale. Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională”, a anunțat luni seară, Adminsitrația Prezidențială printr-un comunicat de presă.

 

Numai că potrivit programului oficial de azi, al premierului, la ora 15.00, când începe CSAT, Ponta îl primește la Palatul Victoria pe premierul Slovaciei, Robert Fico.

La ora 9.45, Ponta îi primește la Palatul Parlamentului pe prim-miniștrilor țărilor participante la lucrările Summit-ului Premierilor din Europa Centrală şi de Est – China.

Iată programul premierului Ponta în intervalul orar în care ar trebui să meargă la CSAT:

14.15 – Primirea oficială a premierului Poloniei, Donald Tusk

15.00 – Întrevederea primului-ministru Victor Ponta cu premierul Slovaciei, Robert Fico

15.45 – Întrevederea primului-ministru Victor Ponta cu premierul Cehiei, Jiri Rusnok

17.25 – Primirea oficială a premierului Albaniei, Edi Rama Declaraţii comune de presă

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata