Breaking news

Ponta minte și pe Facebook. S-a lăudat că a luat masa cu Regele Mihai I

loading...

Victor Ponta a gafat de zile mari, mințind poporul cu…Faceboku. Premierul s-a lăudat pe pagina lui de socializare că a luat cina cu Regele Mihai I. Numai că ce să vezi, Regele plecase din România de trei zile.

ponta gafa regele mihai IPremierul Ponta minte de îngheață like-urile pe facebook. Ponta a găsit de cuviință să se laude că a luat cina pe 28 noiembrie, cu Regele Mihai I, postând în acest sens și o fotografie cu Majestatea Sa.

Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă”, se arăta în postarea înlăturată, ilustrată cu o fotografie mai veche, realizată la Palatul Elisabeta.

Numai că totul era o minciună sfruntată. Regele se afla deja în Elveția, iar Ponta a luat masa doar cu Principesa Margareta. Prins cu mâța în sac, Ponta a fost nevoit să dezmintă printr-o nouă postare, faptul că nu a luat masa cu Regele Mihai I.

Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarna. Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greșeala de echipa online. La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta și principele Radu”, se precizează în mesajul de rectificare a gafei făcută parese de echipa de postaci a lui Victor Ponta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata