Breaking news

Ponta: La Nana este vorba de crimă organizată, Udrea este sprijinită de o reţea

loading...

Premierul Victor Ponta a reacționat joi la incidentul de la Nana, când o femeie a fost trântită la pământ de omul Elenei Udrea. Ponta a spus că se vor lua măsurile legale.

ponta si udreaVictor Ponta a spus că este vorba de crimă organizată și că autoritățile competente vor lua măsurile legale.

Este vorba de crimă organizată, pentru că Udrea este sprijinită în acea zonă de o reţea pe care aţi văzut-o la televizor, şi evident că se vor lua măsuri legale. Pe de altă parte, cred că asocierea lui Băsescu cu cea a Elenei Udrea cu fraudele şi de la Nana, care continuă acum cu manifestările pe care le-aţi văzut, reflectă, de fapt, modul în care cei doi au înţeles să facă politică în România“, a spus Victor Ponta.

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Olteniţa au deschis un dosar penal după ce femeia a fost agresată de Fane Fileață, care are mai multe antecendente penale.

Ştefan Fileaţă a fost pus în libertate sub control judiciar de către Judecătoria Târgu Jiu în data de 12.03.2014, într-un dosar în care a fost arestat alături de membrii unei reţele de furt de fier vechi.

Udrea susține că incidentul cu femeia de la Nana este o înscenare a adversarilor săi politici.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata