Breaking news

Ponta juca baschet în Piața Constituției în loc să se ocupe de tragedia românească din Muntenegru

loading...

Preşedintele Traian Băsescu  îl face praf pe premierul Victor Ponta, despre care spune că în loc să se ocupe de tragedia din Muntenegru, el juca baschet în Piața Constituției.

ponta raniti muntenegruÎn loc să se ocupe de tragedia românească din Muntenegru, Ponta juca baschet în Piața Constituției.

Băsescu a declarat joi seară la Digi 24, că el ştia de accidentul produs în Muntenegru de la ora 18.55, şi că nu crede că premierul Ponta nu fusese şi el informat, deşi era în Piaţa Constituţiei şi juca baschet.

Mobilizarea instituţiilor a fost bună, dar comunicarea catastrofală, iar reacţia iniţială a premierului… Eu am ştiut, deci la 19 fără 5 minute ştiam. Nu cred că premierul, care era în Piaţa Constituţiei, la baschet, nu a fost informat şi el. Nu cred. Dar nu au realizat gravitatea incidentului”, a afirmat Băsescu, la Digi 24.

Băsescu a spus că norocul lui Ponta a fost secretarul de stat Raed Arafat care a coordonat toată campania de repatriere și aducere în țară a răniților și decedaților.

“Dar comunicarea a fost catastrofală şi norocul premierului a fost că Arafat, dacă a văzut că el joacă baschet, s-a apucat să îşi facă treaba”, a afirmat Băsescu.

El a mai apreciat şi prestaţia ambasadorului României în Muntenegru, Mihail Florovici, care “şi-a făcut treaba”.

Ponta a spus pe 24 iunie, că a aflat despre accidentul din Muntenegru pe 23 iunie, duminică, abia la ora 22.55, când a fost sunat de către subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, moment din care a luat legătura cu miniştrii cu atribuţii.

Accidentul din 23 iunie 2013, din Muntenegru, când un autocar plin cu români a căzut într-o prăpastie, s-a soldat cu 18 morți și 29 de răniți.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata