Breaking news

Premierul Victor Ponta îl lasă pe Băsescu fără Vila Dante

loading...

basescu vila dantePremierul Victor Ponta s-a supărat pe Băsescu și a decisă să-l lase pe președinte fără celebra Vilă Dante, din cartierul Primăverii, unde înota zilnic.

Traian Băsescu nu mai are unde să înoate dimineața. Ponta a decis să închirieze Vila Dante, aflată în patrimoniul RA-APPS, unde președintele sărea gardul și mergea, zi de zi, să înoate de relaxare, în fosta vilă a lui Ceaușescu.

Guvernul a iniţiat negocieri cu o ambasadă pentru închirierea Vilei Dante din Bucureşti, contra unei chirii lunare de peste 20.000 euro.

Am evaluat cât ar costa chiria lunară pe care RA-APPS doreşte să o încaseze – e vorba de o chirie semnificativă, pentru că, totuşi, e o vilă în zona zero a Bucureştiului – şi avem deja negocieri cu una dintre ambasade pentru a o închiria şi statul român, Guvernul şi bugetul ţării să beneficieze de chiria lunară în urma acele vile„, a spus Ponta la Antena 3.

Decizia lui Ponta vine după două zile de atac furibund al lui Băsescu la adresa premierului.

Nu pot să stau în remorca unui mitoman cum e Victor Ponta şi să fim amândoi etichetaţi la fel. Omul acesta zâmbeşte, râde, e un Oprescu de mai proastă calitate. Măcar Oprescu are mai mult umor. Nici ăla nu face nimic şi tot cu şmecherii de pe malul Dâmboviţei… La fel şi Ponta. Numai că el se pare că nu e chiar de pe malul Dâmboviţei şi mai neevoluat în modul în care exersează clovneria la nivel de şef de guvern”, a spus Băsescu marți seară.

În 2012, Băsescu declara la B 1 TV că merge aproape zilnic la Vila Dante ca să înoate acolo, întrucât vila de protocol în care locuiește, nu are piscină.

În 2012, pe 29 iulie, chiar în ziua referendumului de demitere a lui Băsescu, Guvernul a organizat Ziua Porților Deschise la Vila Dante, unde oamenii au stat la cozi interminabile ca să poată vedea cum a fost modernizată vila de lux, din comanda lui Băsescu, pe bani publici.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata