Breaking news

Ponta: Îi cer lui Băsescu să înceteze cu amenințările la adresa Guvernului

loading...

Premierul Victor Ponta, a declarat marți seară în direct la Antena 3, ca Băsescu să înceteze imedat atacurile la adresa Guvernului României și a Parlamentului.

La nici o jumătate d eoră după ce Băsescu a somat USL și pe Ponta să înceteze atacul asupra instituțiilor statului, Ponta îi dă replica.

Într-o intervenție la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, Ponta i-a transmis lui Băsescu să înceteze cu amenințările la adresa Guvernului spunândă că nu i-a fost și nici nu îi este frică de acecesta.

Ponta a spus că guvernul său a fost învestit constituțional în Parlament, ca urmare a voinței poporului român.

Premierul Ponta a asemuit discursul din această seară al lui Traian Băsescu cu cel al lui Nicolae Ceaușescu din decembrie 1989.

Într-o declarație de presă susținută marți seară de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu a transmis un mesaj dur liderilor puterii să înceteze imediat atacul asupra instituțiilor statului și a justiției.

Privind la evenimentele care s-au desfășurat în ultimele săptămâni și au culminat cu deciziile de azi din Parlamentul României, cer primului ministru Victor Ponta, copreședintelui USL, Crin Antonescu și copreședintelui Daniel Constantin precum și lui Gabriel Oprea liderul UNPR și Kelemen Hunor, liderul UDMR,  să înceteze imediat ei și partidele lor acțiunile împotriva instituțiilor statului român. Repet celor nominalizați, le cer să înceteze imediat acțiunile împotriva instituțiilor statului român. Prin acțiunile Guvernului Ponta și ale ajorității parlamentare  se încalcă grav valorile fundamentale ale Uniunii Europene”, a spus Băsescu de la Cotroceni.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata