Breaking news

Ponta ignoră decizia CCR și spune că merge mâine la Bruxelles

loading...

Premeirul Victor Ponta a declarat miercuri, la scurt timp după ce CCR a decis ca la Bruxelles să meargă Traian Băsescu, că el va merge mâine la Consiliul European.

Ponta ignoră decizia CCR privind reprezentarea României la Bruxelles de către Băsescu și anunță că el va merge la Consiliul European.

Victor Ponta a spus că decizia CCR este luată de cinci judecători numiți politic de Băsescu și că nu este nicio surpriză în acest sens, întrucât aceștia execută și îndeplinesc dorințele șefului statului.

Premeirul spune că el are în spate un mandat dat de Parlamentul României și nu unul dat de cinci judecători numiți politic.

Ponta spune că nu are niciun mandat de reprezentare a României și că nu are cum să decidă Băsescu pe considerente economice.

Victor Ponta a mai spus că președintele CCR, Augustin Zegrean s-a antepronunțat cu privire la decizia de azi, cu circa o lună de zile în urmă.

Premeirul Ponta a spus că Băsescu alături de câțiva oameni car eîi sunt fideli generează blocaj în România, ceea ce e de neacceptat.

 

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Foarte bine dar TE IMPLOR SUSPENDA-L !!! SCAPA-NE ODATA DE EL CA ASTA VREM CU TOTII SA SCAPAM DE INAMICUL PUBLIC NR.1 bASESCU !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata