Breaking news

Ponta despre Cristiana Anghel: pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti

loading...

Declarație șocantă făcută joi de premierul Victor Ponta la adresa învâțătoarei greviste, Cristiana Anghel, care în decembrie a devenit senator USL: pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.

ponta si cristiana anghelPonta a fost întrebat de jurnalişti ce părere are despre discursul senatoarei PC Cristiana Anghel, care afirma că USL a minţit mai mult decât PDL.

Nu, nu, să nu exagerăm. Strict în cazul doamnei, m-am gândit la un singur lucru: că pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti”, a spus Victor Ponta.

Și senatorul PSD, Gabriela Vrânceanu Firea cât și purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, au criticat discursul Cristianei Anghel.

Am minţit şi nu ne ţinem de cuvânt! Suntem mai rău decât pedeliştii! Măcar ăia nu au spus că vor face nişte lucruri. Noi am zis că le facem şi le uităm. Găsim scuza iar cu criza. Dar dă-o Doamne iartă-mă de criză! Când ai făcut programul de guvernare nu ştiai că e criză?”, a spus senatorul Cristiana Anghel într-un interviu.

Fosta învățătoare este acuzată de presa portocalie că și-ar fi angajat fiica în Ministerul Educației și că ea locuiește în București, într-un cămin al ASE.

Invitată joi seară la emisiunea ”La ordinea zilei” de la Antena 3, Cristiana Anghel a precizat că locuiește temporar în căminul ASE, pentru care plătește chirie și întreținere. Senatoarea a precizat că a ales să stea la cămin și nu la hotel, unde statul ar fi cheltuit 90 de milioane de lei lunar cu cazarea.

Cristiana Angel a precizat că lunar ea primește de la Senat doar 2800 lei pentru chirie, deci mai puţin de o treime din suma pe care Parlamentul i-ar fi acordat-o dacă locuia la hotel.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    pisam-as pe el de basist infect … tradaotrul dracului … MOARTE TRADATORULUI !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata