Breaking news

Ponta calcă pe urmele lui Băsescu și atacă Antena 3: procurorii nu se pun nici la PSD, nici la PNL. Dacă e, îi punem la Antena 3

loading...

Victor Ponta începe să îl copieze pe Băsescu și chiar să-i calce pe urme, atacând și ironizând Antena 3. Deranjat de campania postului de știri împotriva lui pentru că vrea să o numească pe Koveși la DNA, Ponta a spus că poate pune Antena 3 procurorii.

ponta ataca antena 3Emisiunile critice la adresa lui Ponta l-au scos din sărite pe premier care lui a repolicat ironic și acid la reportera postului de știri pe marginea numirii lui Koveși la DNA.

O să o dezamăgesc pe colega nostră de la Antena 3, dar nu vorbim la şedinţă despre procurori, că procurorii nu se pun nici la PSD, nici la PNL. Dacă e, îi punem la Antena 3, dar la PSD nu punem procurori şi nici la PNL şi deci nu avem subiectul ăsta pe ordinea de zi. Am văzut că era o îngrijorare mare şi am vrut să o lămuresc de acum”, a spus Victor Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară la emisiunea Punctul de întînlire de la Antena 3, că, în eventualitatea în care Ponta, din postura de ministru interimar al Justiţiei, o va desemna pe Codruţa Kovesi la şefia DNA, el se va opune

Victor Ponta a declarat vineri seară la Antena 3 că nu exclude varianta ca fostul procuror general Laura Codruţa Kovesi să fie numită la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, adăugând că nu va demisiona din postul de prim-ministru dacă această persoană, considerată “omul lui Băsescu”, va fi numită la DNA.

Asociația Magistraților din România îl acuză pe Ponta că a făcut o înțelegere meschină cu Băsescu pentru desemnarea procurorilor șefi.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    HAI SIKTIR ” TONTA ” !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata