Breaking news

Ponta, atac dur la adresa Universității Bucureşti care vrea să-l lase fără titlul de doctor

loading...

Victor Ponta a luat foc pe facebook, când a aflat că Universitatea din Bucureşti a retrimis Ministerului Educaţiei, dosarul privind teza s-a de doctorat, cerând retragerea titlului de doctor.

ponta teza doctoratPentru a treia oară, Universitatea București cere Ministerului Educației să retragă titlul de doctor lui Victor Ponta întrucât a fost obținut prin plagiat.

La aflarea veștii, Victor Ponta a ieșit la atac și prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de facebook, a spus că la Universitatea din Bucureşti sunt „securişi impuşi de Băsescu”, care se ocupă special de teza sa de doctorat.

”În anii ’50 comuniștii veniți la conducerea Universității din București dădeau afară oamenii pe criterii strict politice! În 2011 câțiva securiști au fost impuși de Băsescu la conducerea Universității și de atunci fac același lucru – decizii pe criterii strict politice! (de 4 ani se ocupă DOAR de teza mea începută în 1999 și finalizata în 2003, cu un subiect “Curtea Penala Internațională” pe care DOAR eu l-am tratat în acei ani. Au făcut o Comisie DOAR pentru mine și cer retragerea unui titlu obținut legal DOAR pentru mine). Nu mă consolează faptul că voi câștiga iar în justiție (așa cum am mai câștigat deja până acum)! Regret că România are în 2016 metode și mentalități tipice anilor ’50, că instituții fundamentale sunt conduse de oameni “dirijați” de propriile lor slăbiciuni și “schelete din dulap”. Și regret că numele Universității este murdărit tocmai de cei care ar trebui să îl apere. Dar sunt bucuros că Facultatea de Drept a refuzat să fie implicată în această răfuială politică! Și în anii ’50 și în 2016 ticăloșia are și oameni care nu se lasă speriați!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Ministrul Educației nu are Curaj să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta

 “Ministerul se va uita la cadrul legal şi vom veni cu un răspuns”, a răspuns Ministrul Curaj, jurnaliștilor. Întrebat din nou dacă poate sau nu, pe baza actualului cadru legislativ, să-i retragă titlul de doctor lui Ponta, ministrul a răspuns iritat: “Nu! Dacă se putea se făcea!”

Ministerul Educaţiei a pus în dezbatere publică o Hotărâre de Guvern şi o Ordonanţă de Urgenţă care reglementează cum se vor retrage titlurile de doctor, însă acestea nu au ajuns încă pe masa Guvernului.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    puie monta !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata