Breaking news

Polițistul Bogdan Marin a provocat un accident în Alexandria după care a fugit de la fața locului

loading...
0 17

Polițistul Bogdan Marin a provocat miercuri seară un accident pe strada Dunării din municipiul Alexandria, județul Teleorman, după care a fugit de la fața locului. Accidentul s-a soldat cu avarierea a patru mașini și rănirea unui copil, care ulterior a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

Bogdan Marin - politist - accident alexandriaAccidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 17.30, pe strada Dunării, în apropierea sucursalei BCR din municipiul Alexandria. În accidentul provocat de polițistul Bogdan Marin, au fost implicate patru maşini, trei dintre ele serios avariate.

După ce a provocat accidentul în lanț, polițistul a fugit de la fața locului şi a revenit după circa o oră, ca simplu cetățean curios, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic.  Însă polițistul a fost recunoscut de martori drept șoferul vinovat de producerea accidentului.

Potrivit explozivnews24.ro care citează martori, şoferul unui autoturism Cielo care circula pe strada Dunării, din direcţia Peco spre Bucureşti, a virat stânga, brusc, din spatele unui alt autoturism Renault Megane care se pregătea să vireze tot la stânga, tăind calea unui autoturism Audi care venea din sens opus, adică din direcţia Bucureşti spre Peco.

Acesta din urmă, în încercarea de a evita impactul, a virat stânga şi a lovit autoturismul Renault Megane, după care a ricoşat în parcarea de la BCR, unde a lovit o maşină de şcoală de şoferi. După cum spuneam, şoferul autoturismului Cielo, spun martorii, după ce a virat stânga, fără nici o mustrare de conştiinţă, a parcat maşina regulamentar şi a plecat liniştit, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ulterior, polițistul s-a întors la vreo oră la locul accidentului, a fost identificat şi i s-a cerut testarea cu alcooltestul, test pe care l-a refuzat, după care s-a răzgândit şi a mers la spital pentru prelevarea probelor biologice.

IPJ Teleorman nu confirmă informația potrivit căreia polițistul ar fi fugit de la locul accidentului.

„În seara zilei de 21 ianuarie, pe strada Dunării, un şofer de 47 de ani, care conducea pe strada Dunării, pe banda doi, a vrut să facă stânga pe strada 1848 şi s-a încadrat în spatele altui autoturism care intenţiona să facă tot stânga pe aceeaşi stradă, moment în care din sens opus, pe banda întâi, venea un alt autoturism, al cărui şofer, în încercarea de a evita coliziunea,  a tras brusc stânga de volan, intrând în coliziune cu primul autoturism care intenţiona să vireze stânga pe strada 1848, după care a ricoşat în parcarea de la BCR unde a lovit o a treia maşină. Şoferul de 47 de ani, din cea de-a doua maşină care a virat iniţial stânga pe strada 1848 a intrat pe strada cu pricina, fără să păţească nimic. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru a se stabili cum s-a petrecut accidentul, în primul rând, şi cine se face vinovat de cele întâmplate. În ceea ce priveşte fuga, părăsirea sau plecarea de la locul accidentului, deocamdată anchetatorii nu au cunoştiţă ca vreun şofer să fi făcut asta, de aceea încă se fac cercetări nefiind stabilit vinovatul”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Teleorman.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata