Breaking news

Poliţist sucevean reţinut pentru luare de mită

loading...

Un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Dorna Arini a fost reţinut luni seara, sub învinuirea de luare de mită de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava ca urmare a unei acţiuni organizate împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie.

catuseAstfel, în luna iulie 2010, o persoană din localitatea Dorna Arini a depus un denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava cu privire la faptul că agentul şef principal de poliţie Cîrneală Mircea din cadrul Postului de Poliţie Dorna Arini a pretins suma de 1.500 lei, cu promisiunea că va soluţiona favorabil un dosar penal în care denunţătoarea era cercetată pentru săvârşirea unei infracţiuni de fals.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că lucrătorul de poliţie a primit în luna iunie 2010 suma de 700 lei de la denunţătoare, prin intermediul unei alte persoane din localitatea Dorna Arini, persoană de încredere a poliţistului.

Învinuitul Cîrneală Mircea a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata