Poliţist sucevean reţinut pentru luare de mită

loading...

Un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Dorna Arini a fost reţinut luni seara, sub învinuirea de luare de mită de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava ca urmare a unei acţiuni organizate împreună cu ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie.

catuseAstfel, în luna iulie 2010, o persoană din localitatea Dorna Arini a depus un denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava cu privire la faptul că agentul şef principal de poliţie Cîrneală Mircea din cadrul Postului de Poliţie Dorna Arini a pretins suma de 1.500 lei, cu promisiunea că va soluţiona favorabil un dosar penal în care denunţătoarea era cercetată pentru săvârşirea unei infracţiuni de fals.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că lucrătorul de poliţie a primit în luna iunie 2010 suma de 700 lei de la denunţătoare, prin intermediul unei alte persoane din localitatea Dorna Arini, persoană de încredere a poliţistului.

Învinuitul Cîrneală Mircea a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

236 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*