Breaking news

Poliția a confiscat carnea pentru grătarul organizat de PDL la Arad

loading...

PDL a rămas fără carnea pentru grătarul de 1 Mai, organizat  la Arad, întrucât poliția a confiscat sute de kilograme de cartofi, zeci de kilograme de carne şi semipreparate din carne, pe motiv că nu aveau acte de proveniență.

carne gratar pdlDouă microbuze care transportau sute de kilograme de cartofi în saci, zeci de kilograme de carne de porc şi semipreparate din carne, precum carne de mici, dar şi zeci de kilograme de ceapă şi alte legume, au fost confiscate joi de poliția din Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, produsele erau transportate fără documente de provenienţă sau facturi de achiziţie, marfa fiind confiscată, iar şoferii sunt audiaţi.

Preşedintele organizaţiei municipale Arad a PDL, Geanina Pistru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că produsele erau destinate uneia dintre cele trei petreceri de 1 Mai organizate în locuri de agrement din oraş, la care urma să se prepare la ceaun tocăniţă de cartofi cu carne de porc.

Petrecerile erau programate în trei locuri preferate de arădeni pentru ieşiri la iarbă verde – pe malul Mureşului în cartierul Micălaca, la locul de agrement Port Arthur din cartierul Aradul Nou şi în incinta Ştrandului termal “Bidi”, frecventat în special de pensionari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata