Breaking news

Polițist bucureștean, arestat pentru mită

loading...

Dumitru Marius, agent de poliţie  de la Secţia 15 Bucureşti a fost arestat marţi de magistraţii Tribunalului Bucureşti pe o perioadă de 18 zile, el fiind acuzat că a cerut mită unor conducători auto.

politistromanPotrivit unui comunicat al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) remis miercuri, în acelaşi dosar s-a început urmărirea penală faţă de alţi doi agenţi de poliţie din cadrul DGPMB – Secţia 15, acuzaţi de complicitate la infracţiunea de luare de mită, urmând ca aceştia să fie cercetaţi în stare de libertate, transmite Agerpres.

Totodată, a fost începută urmărirea penală şi faţă de un cetăţean, domiciliat în Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Cercetările cu privire la cele patru persoane au fost începute după extinderea cercetărilor din dosarul penal în care un agent de poliţie a fost arestat, pe 25 iunie, pentru săvârşirea a opt infracţiuni de luare de mită şi a unei infracţiuni de înşelăciune.

În urma cercetărilor, au fost identificate cinci persoane care au depus denunţ împotriva agentului de poliţie pentru pretinderea şi primirea de bani sau alte foloase în vederea neaplicării de sancţiuni contravenţionale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata