Breaking news

Ploieștenii au preparat de 1 Mai, cel mai mare MIC din România

loading...

Un mic lung de 25 de metri și greu de 20 de kilograme a fost preparat joi, de 1 MAI, la Ploiești în cadrul evenimentului ”1 mai Sindicalist”.

mic urias - ploiestiSindicatul Poliţiştilor Locali din Prahova şi Sindicatul Liber Massa, din care fac parte angajaţi ai unor structuri din administraţia publică locală din Ploieşti, organizează, începând de joi, timp de patru zile, “1 Mai sindicalist” la Hipodromul Ploieşti.

Pe lângă muzică ușoară, dance și populară, și carne la proțap, ploieștenii prezenți la eveniment au putut vedea cel mai mare MIC din România.

Un comerciant a făcut un mic lung de 25 de metri şi care cântărea 20 de kilograme. Micul uriaş a fost ulterior porţionat şi vândut “la metru”.

Evenimentul organizat de sindicate se va încheia sâmbătă, concerte fiind programate zilnic de la ora 11.00 la ora 20.00, iar în 4 mai ultimul concert va începe la ora 16.00.

Membrii de sindicat primesc vouchere în baza cărora vor putea cumpăra mici şi bere la evenimentul organizat la hipodromul din Ploieşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata