Breaking news

Pilotul Ioan Adoc a murit după ce s-a părbușit cu deltaplanul lângă oraşul Chişineu-Criş

loading...

Un pilot a decedat sâmbătă seară, după ce s-a prăbușit cu deltaplanul în zona localității arădene Chișineu-Criș.

Ioan Adoc în vârstă de 50 de ani, s-a părbușit sâmbătă seară cu deltaplanul lângă orașul Chișineu-Criș, unde deținea și un aerodrom privat.

Incidentul s-a produs în timpul efecturăii unui zbor de agrement. Primele informații furnizate de martori relevă faptul că motorul deltaplanului s-a oprit în zbor fapt ce a dus la prăbușirea acestuia.

Deltaplanul s-a prăbuşit în câmp, la câteva sute de metri de la ieşirea din oraş spre Oradea, chiar lângă sediul unei campanii.

Gheorghe Burdan, primar al oraşului Chişineu-Criş, a declarat că Ioan Adoc, pilotul decedat îi era rudă şi că acesta avea o experienţă de zece ani de zboruri cu deltaplanul.

Pilotul Ioan Adoc, deţinea autorizaţiile necesare, inclusiv de la Primărie şi de la Autoritatea Aeronautică şi că martorii i-au spus că motorul deltapalnului s-a oprit în aer, la o distanţă de câteva zeci de metri de sol.

Echipajul SMURD sosit la fața locului nu a mai putut să-i salveze viața bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata